Satsa på hissgardiner för dina fönster

Hissgardiner är en form av gardin, som hissas upp och ner framför dina fönster. De kan därmed användas dels som en vanlig gardin, men även fungera som en form av solskydd eller insynsskydd. Det finns flera olika varianter av denna typ av gardin, så som klassiska, mjuka, plisserade och med kant. 

Gardiner som du kan hissa upp och ner, gör att du själv kan välja hur mycket av gardinen som ska synas. Om du lägger till ett foder, som mörkläggningsfoder, så minskar det ytterligare ljusinsläpp vilket kan passa bra i sovrum. En hissgardin är därmed både en snygg inredningsdetalj så väl som att den gör nytta mot solen.

Gardiner som hissas

På hissgardinonline.se hittar du en mängd olika typer av hissgardiner. Om du vill, så kan du beställa hem olika tygklipp, för att välja vilket material just din hissgardin ska vara i. Du kan få de gardiner du behöver i de mått du vill ha, då de kan skräddarsy dem så att de passar perfekt. Det gör att din hissgardin kan bli precis så som du önskar. 

Så funderar du på att ändå satsa på nya gardiner till dina fönster hemma, varför inte satsa på denna modell? Då får du både nytt utseende i fönstret så väl som att den ger dig andra bra funktioner. Det är perfekt med sådana här gardiner som hissas upp och ner, så att du kan styra insläppet av ljus eller hur mycket insyn det ska få lov att vara.